Korean Chinese German French Russian Dutch English Japanese

Tina’s Taken

Tina’s Taken

Posted on March 24, 2010 in Project History, Toerisme

Tempel tijdens fietsroute naar Pejeng uit Villa Sabandari, Quiet lifestyle boutique hotel in Ubud, Bali | Yoga lesson, holistic experiences, yoga retreat

Yoga Lesson in Ubud

Zoals de lezer zich zal herinneren was een van Tina’s taakjes het aanleren en in praktijk brengen van High Dynamic Range (HDR) fotografie. Onze website was nl. nodig aan een grondige update toe. De foto’s dateerden bijna allemaal van voor de ingrijpende verbouwings- en nieuwbouwwerken.
De vruchten van Tina’s arbeid zijn intussen in al hun glorie te bewonderen op de website van Villa Sabandari.
Niet alleen werden alle banners bovenaan van nieuwe beelden voorzien, ook de fotogalerij werd in een nieuw kleedje gestoken en volgestouwd met mooie foto’s.

Holistic Experiences

Ik gebruikte voor het maken van de fotogalerij ‘SlideShowPro’, software die ik niet kende. Ik ben dan ook benieuwd naar het resultaat wanneer de galerij wordt geopend in een land met snelle internetverbindingen. In Indonesië laat die snelheid nog wel eens te wensen over. Graag commentaar over de laadsnelheid van de galerij, de vlotheid van de overgangen, in hoeverre alles vloeiend verloopt en of de audio bijvoorbeeld goed doorkomt.
Dankjewel Tina voor het schitterende werk!
(Hoe ze zich van haar andere taakjes heeft gekweten verneemt u in een volgende bijdrage 😉

De galerij op de site vindt u hier http://www.sabandari.com/gallery.asp

Bali yoga retreat

Tags: , ,
  1. elke March 24, 2010 at 11:38 am

    Ja Dirk ik bezocht die adembenemende fotogalerij al, alsof je naar een filmpje kijkt: vloeiend, evenals de muziek die er op staat. Uiteraard doet het goesting krijgen, wat dacht je? De SPA en de trips zijn mijn favorieten. Prima werk.

  2. Stephan March 25, 2010 at 1:15 pm

    De link naar de fotogalerij is een dode link…

  3. dirk March 25, 2010 at 2:55 pm

    @stephan: is intussen opgelost.

You must be logged in to post a comment.