Korean Chinese German French Russian Dutch English Japanese

Lada Warung

Lada Warung

Posted on April 14, 2011 in Uncategorized

Een lunchontdekking toen Tina op bezoek was. Eigenlijk heel dicht bij Villa Sabandari. Vijf minuten met de auto. Hooguit.
Een kleine warung in Jalan Hanoman met achterin een warmhoudtoog waarin de gerechten staan te pronken. Ernaast twee rijstkokers, een met witte en een met rode rijst. In de toog: drie groentebereidingen, twee soorten kip, een visgerecht, tempe, gefrituurde aardappelkroketten, gefrituurde maiskoekjes, tahu, een vegetarisch gerecht op basis van maiskolven en drie soorten sambal.
Mijn lunchbord kostte Rp 30.000 of zo’n 2 euro en nog wat. Een flesje water inbegrepen.

Je kan zitten op de eerste verdieping. Verweerde houten tafels en stoelen. Een ruwhouten plankenvloer. Open ramen met de geluiden van Ubud. Oude Nederlandse affiches uit het begin van de vorige eeuw aan de muur. Het was mijn derde bezoek en het was nog steeds even lekker. Een aanrader.

– Posted using BlogPress from my iPhone4

You must be logged in to post a comment.