We hadden dit weekend onverklaarbaar veel bezoekers op onze website. Niet dat ik daar rouwig om was maar mijn autistisch kantje protesteerde omdat ik niet begreep hoe dat dan wel kon komen. Na wat zoeken via Google Analytics werd het duidelijk dat het vooral bezoekers uit België waren. Niet duidelijk was het via welke weg die bezoekers dan wel op onze website terechtkwamen. De meesten vonden ons rechtstreeks of via een Google search naar “Sabandari.com”. Raar. Toen las ik een opmerking op Facebook van de zus van Rudy Kerremans, mijn buurman en de eigenaar van ‘Café des Artistes’ in Ubud. Er zou een lovend artikel over hem staan in een weekendbijlage bij Het Laatste Nieuws.

Dat deed een hoopvol belletje rinkelen. Even buurman gebeld en ja hoor! Hij had al zijn charme ingezet en Villa Sabandari vermeld tijdens een interview over Bali met een journalist van Het Laatste Nieuws.

Kom je naar Ubud? Zeker gaan eten bij ‘Café des Artistes’, beste steaks van Bali! Voilà.

Bedankt Rudy!

Artikel in Het Laatste Nieuws vermeldt ook Villa Sabandari, een rustig boutique charme hotel | zen Bali Ubud | Yoga vacation