Korean Chinese German French Russian Dutch English Japanese

A.f.o.s. ?

A.f.o.s. ?

Posted on April 13, 2011 in Uncategorized

afos

Tijdens mijn ochtendwandelingetje in de tuin van Luma Ité zag ik plots iets ongebruikelijks.
Ik had die oranje dingen nog niet opgemerkt en vond dat raar.
Snel mijn camera gehaald en vanop een veilige afstand bovenstaand plaatje geschoten. De antennes, of waren het ledematen, bewogen zachtjes in de wind. Ze gunden me geen blik waardig en waren schijnbaar veel meer in de palmboom geïnteresseerd. De ene toch. De andere zat er maar wat bij. 
Ik geloofde niet in ‘Aliens from outer space’ maar dit was wel echt heel bizar.
Was het de wind of hoorde ik ‘Bring us to your leader’ fluisteren?  Glimlach
Het leken wel gigantische kale oranje mieren met kronkelende, zwart uitlopende tentakels.
Het is Odalan naast ons huis, het elke zes maanden terugkerend feest van de verjaardag van de tempel. De klanken van gamelan en trommels klonken me plots geheimzinniger in de oren. De geur van de geroosterde speenvarkentjes kreeg een sinistere dimensie en het luid geroep van de priesters klonk haast dreigend.
Mijn verbeelding slaat op hol en dat is de schuld van die creepy oranje dingen in de palmboom.
Over een half uur begint Nyoman de tuinman te werken.
Er is zeker een eenvoudige verklaring voor dit fenomeen en Nyoman weet vast wel raad.
Wat zijn die allochtonen toch watjes zal hij vast denken.  

You must be logged in to post a comment.